Presse

I forbindelse med Børneindsamlingen 2014 kan du her løbende finde pressemeddelelser, billeder og grafik.

For nærmere information om Børneindsamlingen:
Presseansvarlig for Børns Vilkår
Marianne With Bindslev
marianne@bornsvilkar.dk

Presseansvarlig for TV3
Søren Hedman
soren.hedman@mtgtv.dk


Pressemeddelelser

11.09.14 PM: Nyt indsamlingsshow samler ind – Børneindsamlingen 2014
28.10.14 Billedemateriale: Værter_Børneindsamlingen2014


Billeder og grafik

Børneindsamlingen – Logo

Billeder og grafik kan frit benyttes i forbindelse med redaktionel omtale af Børneindsamlingen 2014. Billeder skal dog krediteres af fotograf angivet ved billedet. Øvrig brug af billeder og grafik vil blive betragtet som krænkelse af de ophavsretlige bestemmelser.

Generelle spørgsmål og svar: 

Er der etiske retningslinjer for indsamlingen?
Børns Vilkår er medlem af Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation ISOBRO og skal derfor efterleve branchens indsamlingsetiske retningslinjer. Det betyder blandt andet, at det samlede regnskab kan ses på Børns Vilkårs hjemmeside. Det lægges ind, så snart det er godkendt af statsautoriserede revisorer. Børneindsamlingen er også omfattet af det Indsamlingsetiske Nævns klagemuligheder. Læs mere på www.isobro.dk

Er der omkostninger ved showet?
Der er selvfølgelig omkostninger ved at lave et show – skal vi lave noget, der skaber opmærksomhed om udsatte børn i Danmark og tiltrækker seere, skal vi have professionelle til det. Showet er en del af en langsigtet plan om at skabe øget opmærksomhed om børn i Danmark og deres behov for hjælp til at skabe en tryg barndom.  Når showets endelige regnskab er gjort op, offentliggøres det på Børns Vilkårs hjemmeside så snart det er godkendt af de statsautoriserede revisorer.

Hvilken rolle har Bag for en Sag i forbindelse med indsamlingen?
Bag for en Sag har det overordnede ansvar for udvikling, styring og gennemførelse af showet. Børns Vilkår medvirker under showet og bidrager til indholdet i tæt samarbejde med TV3 og Havas.