camillaogadam_boerneindsamling

Nyt indsamlingsshow

Adam Duvå Hall og Camilla Ottesen står i spidsen, når TV3 i november slår dørene op til et nyt indsamlingsshow.

Et nyt indsamlingsshow i Danmark
TV3 er nemlig gået i samarbejde med Børns Vilkår og Bag for en sag og skaber nu et stort indsamlingsshow på tv, der alene har til formål at gøre hverdagen bedre for tusindvis af danske børn gennem Børns Vilkår. For første gang gennemføres et indsamlingsshow, hvor alle pengene, der kommer ind udelukkende går til børn i Danmark, der har det svært.

Støttearrangementet læner sig op af ”Bag for en Sag”, der i år står bag den tiende udgave af arrangementet, der første gang løb blev afviklet i oktober 2005. I 2013 deltog ca. 1.150 skoler og institutioner fordelt på ca. 320 danske byer. Indsamlingsresultatet slog alle rekorder og blev på kr. 1.440.778 kroner.

Nu går TV3 ind i samarbejdet og skaber den årlige begivenhed ”Børneindsamlingen”, hvor Bag for en sag, Børns Vilkår og TV3 sammen skaber et forrygende tv‐show, der skal samle penge ind til Børns Vilkår og BørneTelefonen.

Hjælpen er nødvendig.
Hvert år har BørneTelefonen knap 33.000 samtaler med børn og unge, der ringer ind for at få gratis og anonym hjælp til alt fra mobning og kærestesorger til vold og overgreb.

Børneindsamlingen afholdes i København, og det bliver et show, der med både sang, musik og kendte sætter fokus på, hvorfor det er vigtigt også at hjælpe børn i Danmark.

 

De indsamlede midler vil gå til Børns Vilkår og sigter på at øge synligheden for Børns Vilkår, BørneTelefonen og Børns Vilkårs arbejde.